Pridruži se
Timu

Prijavite se na naše otvorene pozicije ili naš program stažiranja koji uključuje obuku i praksu u digitalnoj industriji. Nudimo sjajnu energiju, puno znanja, još više druženja i priliku za dugoročni ugovor!

Dostupne pozicije

Multimedia dizajner

SmartLab je IT kompanija specijalizirana za eLearning. Naš tim čini skupina kreativaca i dizajnera koji su posvećeni kreiranju grafičkih, web i edukacijskih rješenja. Ako voliš kreativnu industriju i voliš da učiš nove stvari, SmartLab traži novog člana t

Moodle LMS Administracija

SmartLab je IT kompanija specijalizirana za eLearning. Naš tim čini skupina kreativaca i dizajnera koji su posvećeni kreiranju grafičkih, web i edukacijskih rješenja. U svom radu koristimo Moodle LMS kao vodeći “Open source” sistem za upravljanje učenjem. U tu svrhu tražimo novog člana tima: Moodle LMS Administratora.

Internship - Plaćena praksa eLearning / multimedia dizajner

U potrazi smo za novim članom tima koji bi se pridružio radnim aktivnostima u našem uredu u Sarajevu na poziciji eLearning/multimedia dizajner.

Zavidovići: Internship UX/UI dizajner– Ljetna praksa

Trenutno odmaraš od napornog semestra na fakultetu? Imaš dosta slobodnog...

Plaćeni Internship Content creator

SmartLab je IT kompanija specijalizirana za eLearning. Naš tim...

Postani dio SmartLab tima

Posvećeni smo vašoj privatnosti. SmartLab koristi informacije koje nam omogućite kako bi vas kontaktirao o našem relevantnom sadržaju, proizvodu i uslugama. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku. Za više informacija pogledajte našu Politiku privatnosti.